Veiling Informatie

Veiling Assortiment

Wekelijks opent A Brand New Deal veilingen voor een selectie van producten. Het betreft hier producten die om wat voor reden dan ook geretourneerd zijn, geopend of ongeopend. Alle geopende producten worden getest voor ze worden geveild.

Producten waar (nog) geen veiling voor is geopend kunnen ook zonder veiling beschikbaar zijn op A Brand New Deal.

Veiling Proces

Om deel te nemen aan de veiling is een account op A Brand New Deal vereist.

Elke veiling wordt geopend met een start prijs. Vanaf dat bedrag kan er een bod geplaatst worden met een verhoging van minstens €1,-. Het is ook mogelijk een automatisch bod in te stellen. In dat geval stel je een maximum bedrag in dat je wenst te bieden op het product. Het systeem verhoogt dan telkens je bod met het minimale bedrag wanneer je overboden wordt. Tot het ingestelde maximum bedrag bereikt is.

Tijdens de laatste 5 minuten van de veiling worden er bij elk nieuw bod 5 minuten opgeteld bij de looptijd van de veiling. Zo heeft elke deelnemer aan de veiling de kans om te reageren op het laatste bod.

De winnaar van de veiling krijgt hier automatisch bericht over en heeft 24 uur de tijd de betaling te verwerken. Gebeurt dit niet dan vervalt het bod en neemt A Brand New Deal contact op met de volgende hoogste bieder.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACY POLICY
Pre-loader