Include Popup Delivery Return

Verzending

Vanuit ons magazijn leveren we in 3-4 werkdagen aan heel Nederland en België.

Retouren en Refunds

Elke aankoop kan binnen 14 dagen na aankomst van het product geretourneerd worden. Wanneer u contact met ons opneemt over uw retourzending, geef dan de datum van levering door.

Na contact met ons zullen we de volgende actie bepalen. Als uw retouraanvraag binnen de eerste 14 dagen is, ontvangt u van ons een formulier om uw aanvraag in te vullen. Als uw product technische problemen ondervindt, zullen wij u eerst proberen te helpen bij het oplossen van de problemen. Indien dit niet mogelijk is zullen wij u voorzien van een formulier om uw retouraanvraag in te vullen.

Na goedkeuring sturen wij u een label toe voor de retourzending van het pakket. Volg de instructies voor zowel het formulier als het etiket om vertraging in het proces te voorkomen.

Indien u uw aankoop binnen de eerste 14 dagen retourneert, moet het product in dezelfde staat zijn als toen u het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Bij aankomst van de retourzending zullen we het product in alle gevallen testen voordat we een eventuele terugbetaling of vervanging verwerken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACY POLICY
Pre-loader