CO2-Compensatie

Als online shopper kunt u bij elke aankoop het milieu positief beïnvloeden. Door ervoor te kiezen uw CO2-voetafdruk te compenseren met CO2-compensatie, kunt u helpen de wereldwijde uitstoot te verminderen en een verschil maken in de strijd tegen klimaatverandering.

CO2-compensatie is een belangrijke en onmisbare dienst die helpt de milieuschade te verminderen die wordt veroorzaakt door de productie en levering van de artikelen die u koopt. Door de optie CO2-compensatie te selecteren bij uw online aankoop, helpt u de koolstofuitstoot te compenseren die wordt veroorzaakt door de levering van het product. Dit helpt de totale uitstoot van broeikasgassen te verminderen en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Bovendien ondersteunt CO2-compensatie ook de ontwikkeling van schone energiebronnen en duurzame infrastructuur die helpt de koolstofuitstoot te verminderen en het milieu te beschermen. Dit is essentieel voor de toekomst van onze planeet, en door te kiezen voor compensatie van uw CO2-voetafdruk helpt u een verschil te maken.

Niet alleen helpt u het milieu te beschermen, maar u steunt ook bedrijven die hun uitstoot willen verminderen. Dit stuurt een sterk signaal naar andere bedrijven om actie te ondernemen en milieuvriendelijker te worden.

Door bij uw online aankopen de optie CO2-compensatie te kiezen, helpt u de wereldwijde uitstoot te verminderen en een positieve invloed op het milieu uit te oefenen. Dit is een belangrijke en nuttige stap naar een duurzamere toekomst en een gezondere planeet.

Bij ABND zijn we constant opzoek naar nieuwe voorraad dat een tweede kans verdiend. Wij sourcen naar producten die toe zijn aan een opknapbeurt of opnieuw verkoopklaar gemaakt moeten worden.

Visie

Een duurzame toekomst versnellen.Wij revolutioneren koolstofvermindering door collectieve intelligentie en efficiënte samenwerking.

Kwaliteit

Alle producten worden beoordeeld, nagekeken en verkoopklaar gemaakt.

Eerlijke prijs

Elk product krijgt een gradatie waar een bepaalde korting voor staat. Deze korting komt bovenop de laagste internetprijs.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACY POLICY
Pre-loader